• info@rjapoorten.be
  • +32 476 63 21 41

Rolluiken Wilms

Date:07 Dec, 2014

Rolluiken Wilms

Wilms-logo

Enkele voordelen

Wilms-energiesbesparendWilms-veiligheidWilms-verduisteringWilms-privacyWilms-bescherming

Energie besparend

Rolluiken installeren betekent geld besparen.  Dankzij de extra lucht buffer tussen raam en rollluikblad blijft de warmte op koude dagen beter binnen.  Dit betekent een lagere energiefactuur.  In de zomer daarentegen helpen ze de hitte buiten te houden, zo wordt een airco overbodig.

Veiligheid

Rolluiken hebben niet alleen een afschrikkend effect, ze verlengen effectief de tijd om in een woning binnen te dringen. En tijd is nu net datgene dat een inbreker niet heeft.

Verduistering

Een goed verduisterde kamer verhoogt de kwaliteit van de nachtrust. Met rolluiken verduister je een kamer op eender welk moment van de dag. Ideaal dus voor kinderkamers en voor wie nachtwerk doet.

Privacy

Dankzij rolluiken bepaalt u wanneer iemand uw woning kan binnen kijken. Dus geen last van ongewenste blikken. Bovendien is er dan ook een verhoogde gezelligheid.

Geluiddempend

Bij de aanwezigheid van rolluiken is er een verhoogde geluidsreductie, in sommige gevallen tot 8 dB. Concreet wil dit zeggen dat tot 8 x minder straat en ander lawaai uw woning binnendringt als het rolluikblad naar beneden is.

Bescherming

Rolluiken bieden extra bescherming aan het buitenschrijnwerk. Ze beschermen bovendien ook uw interieur tegen schadelijk UV-stralen.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte !!!